Camar Dapper
Liliane Fonds

‘Bedrijven en stichtingen weten dat ze bij ons op een effectieve manier het verschil kunnen maken in het leven van kinderen’, vertelt relatiebeheerder Camar Dapper van het Liliane Fonds. ‘Alle kinderen die wij helpen zijn uniek. En dat geldt ook voor de samenwerkingsverbanden die wij onderhouden’.

‘Mede dankzij onze ‘partners’ krijgen jaarlijks meer dan 90.000 kinderen hulp, bijvoorbeeld in de vorm van onderwijs en medische zorg. Jarenlange ervaring, het netwerk van lokale specialisten en de korte lijnen in de organisatie spelen een rol bij de keuze voor het Liliane Fonds’.

Voorbeelden zijn ELHO die de bouw van 2 medische klinieken in Burkina Faso mogelijk maakte. Een stichting uit Zwitserland steunt kinderen met Downsyndroom in Indonesië. Banden- en APK-specialist Euromaster helpt gehandicapte kinderen mobieler te maken in Ghana. Maar ook het oprichten van een steunstichting, een Fonds op Naam of (gedeeltelijke) overdracht van de werkzaamheden van uw stichting behoren tot de mogelijkheden. Het Liliane Fonds biedt maatwerk, passend bij uw stichting of bedrijf.

Weten hoe uw organisatie het verschil kan maken? Neem contact op met Camar Dapper (cdapper@lilianefonds.nl) of kijk op www.lilianefonds.nl.

Hoe Apewe de wereld ziet

De destijds achtjarige Apewe werd in 2013 gevonden in een donkere schuur in Tanzania. Apewe, die een hersenbeschadiging heeft, lag naakt en ondervoed op stro. Zijn huid zat vol schilfers en wondjes. Zijn lichaamsgewicht: exact negen kilo. Apewe kon niet praten. Zitten, staan of lopen kon hij evenmin. Het Liliane Fonds heeft Apewe kunnen helpen dankzij een bijdrage van de Benjamin Foundation. Zijn grootste winst? Zijn kijk op de wereld is veranderd. Van horizontaal naar verticaal: Apewe ziet de wereld. En de wereld ziet hem.